Alevi Forum

Tam Versiyon: Cem Vakfı"ndan Başkan Baysan"a Teşekkür Ziyareti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

bektasi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Cem Vakfı Çorlu Şubesi Başkanı Muzaffer Birdal, yönetim kurulu üyeleri ve Çorlu Tokatlılar Derneği Başkanı Cemal Çiçek, 1. Balkanlarda Alevilik ve Bektaşilik Sempozyumu’nun düzenlenmesinde verdiği destekten dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Söz konusu ziyarette iki gün süren 1. Balkanlarda Alevilik ve Bektaşilik Sempozyumu’nda Türkiye ve yurtdışından pek çok öğretim üyesi ve akademisyenin konuşmalar yaptığını hatırlatan Cem Vakfı Çorlu Şubesi Başkanı Muzaffer Birdal, sempozyumun çok faydalı geçtiğini ifade ederek, ileriki yıllarda daha geniş kapsamlı organizasyonlar düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi. Sempozyumun düzenlenmesinde verdiği destekten dolayı Başkan Baysan’a teşekkür eden Birdal, hem Cem Vakfı Çorlu Şubesi hem de sempozyuma katılan öğretim üyeleri ile akademisyenler adına plaket ve şilt takdim etti.

Çorlu’da gerçekleştirilen geniş kapsamlı organizasyondan dolayı Cem Vakfı Çorlu Şubesi yönetimini tebrik eden Başkan Baysan, onların çalışmalarına bundan sonra da destek vereceğini belirtti.

İha