Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası

Mum söndü nedir,nasıl yapılır,aleviler ana bacı tanımaz gibi cümleler kurmak suretiyle büyük bir toplumu rencide etmenin gayretini göstermek hangi vicdanın ürünüdür diye baktığımda ancak yezit zihniyetli kafirlerin yapabileceğini düşünüyorum.

Bu İFTİRAYA cevap vermek bile abest esasında. Dünya'da "normal" hiçbir insan aile üyesinden birini cinsel obje olarak görmez veya göremez.

Yine Dünya'da "normal" hiçbir insan bir başka insanın aile üyelerini cinsel obje olarak gördüğünü düşünmez.

Eğer bu düşünce içinde olan bir "insan" var ise tırnak içinde belirttiğim gibi ona "insan" sıfatı yakıştırılamaz.

Nasıl ki terörün dini,imanı olmaz ise böyle pislik bir olayda da din,mezhep,ırk, kültür aramak yanlış sonuçlar doğurur.

Bıçağın iki yüzü vardır.

Bıçağın bir yüzü beni rencide etmek, aşalağamaktan daha öte bir konuma koymak için kullanılıyorsa, diğer yüzünü de benim kullanma hakkımın olduğunu kimse unutmasın lütfen.

Yani bana yapılan bir saygısızlığa benim de aynı saygısızlıkta cevap verme hakkım vardır.

Ancak Alevilik Muhammed Ali yolu olduğu için bizler de Atalarımızın bizlere bıraktığı sevgi,hoşgörü ve incinsen de incitme desturundan hareketle sabırla cevaplarımızı veriyoruz.

Bu pislik düşünce içinde olanları bir sıfatı Allah olan Şah-ı Merdan Ali'ye haval ediyoruz.

Alevi forum,alevi köyleri,alevi türküleri,alevi ünlüler,alevi sözleri,alevilik nedir,alevi nedir

Bu Konudaki Yorumlar
Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: Admin - 05-14-2013, 03:45 PM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: bektasi - 05-15-2013, 09:31 AM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: Admin - 05-19-2013, 05:35 PM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: Admin - 05-19-2013, 05:41 PM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: Admin - 05-19-2013, 05:47 PM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: Admin - 04-03-2016, 09:20 PM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: çerağ - 07-30-2016, 01:11 AM
RE: Mum söndü nedir? Mum söndü iftirası - Yazar: Admin - 02-25-2018, 11:31 PM

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Son Yorum Yazar: Dede-baba